Kthimet

Therçaj INC © /ˈθertʃaɪ/

GDPR

Ju mund të fshini llogarinë që keni regjistruar në faqen tonë të internetit, si dhe të na kërkoni që të fshijmë të gjitha të dhënat tuaja personale të ruajtura në bazën e të dhënave të faqes sonë të internetit.

• Çdo “username” (emër përdoruesi) i llogarisë është unik dhe nuk mund të ndryshohet pasi të jeni regjistruar

Na dërgoni një e-mail me kërkesën tuaj specifike nga e njëjta adresë që keni përdorur për t’u regjistruar (ose aktualisht e lidhur me llogarinë tuaj). Ne do ta përpunojmë kërkesën tuaj shpejt dhe do t’ju njoftojmë.

• Ju lutemi, kini parasysh se ne kemi detyrimin ligjor për të ruajtur informacionin dhe historikun tuaj, për qëllime kontabël​, kur blini artikuj nga dyqani ynë virtual i sigurt në internet

KUSHTET

Kjo faqe interneti dhe dyqani virtual i sigurt mirëmbahen nga Therçaj INC.

www.thercaj.al

“Therçaj INC” është një Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar (SHPK) e regjistruar në Qendrën Kombëtare Shqiptare të Biznesit (QKB) me Numër Unik Identifikues Subjekti (NUIS) M02227017N, e themeluar në Tetor 2020, që operon si një sipërmarrje ndërkombëtare me seli ligjore në Tiranë, Shqipëri.

©

Kushtet për blerjen e produkteve nga dyqani ynë virtual janë të detajuara individualisht për çdo artikull, së bashku me specifikimet e zbatueshme.

Të gjitha përmbajtjet e publikuara dhe të shfaqura në faqen tonë të internetit (p.sh. teksti, imazhet, audio, video) duke përfshirë produktet për shitje në dyqanin tonë virtual janë në pronësinë tonë (përveç rasteve kur thuhet ndryshe) dhe mbeten të mbrojtura gjatë gjithë kohës nga ligjet dhe rregulloret ndërkombëtare dhe vendase për të drejtat e autorit.

Tarifat dhe komisionet bankare që zbatohen për çdo transaksion financiar midis Dyqanit tonë dhe Klientit si rezultat i blerjeve të tyre në dyqanin tonë virtual të verifikuar në internet të aksesueshëm përmes ndërfaqeve të sigurta të faqes sonë të internetit, duhet të ndahen përkatësisht, kështu që secila palë paguan tarifat e tyre të zbatueshme për Bankën(at) e përfshira.

Ne mund t’i anulojmë të gjitha kushtet dhe politikat që zbatohen mbi Porositë dhe produktet menjëherë dhe pa asnjë njoftim apo konfirmim për palët e përfshira, në rastet e mëposhtme:

• kur na kërkohet ta bëjmë këtë nga agjencitë e zbatimit të ligjit dhe institucionet që njihen ndërkombëtarisht si demokratike

• kur ne përcaktojmë objektivisht që Klienti po shkel ligjin duke përdorur produkt(e) që ata kanë blerë në dyqanin tonë

• kur kemi prova që Klienti synon të përdorë ndonjë nga produktet që (ka) blen(rë) në dyqanin tonë për qëllime të paligjshme

PRIVATËSIA E FAQES SË INTERNETIT

Kush jemi ne
Adresa jonë e internetit është: https://inc.thercaj.al/

Komentet
Kur vizitorët lënë komente në faqen e internetit, ne mbledhim të dhënat e paraqitura në formularin e komenteve, si dhe adresën IP të vizitorit dhe vargun e agjentit të përdoruesit të shfletuesit për të ndihmuar në zbulimin e postës së padëshiruar.

Pas miratimit të komentit tuaj, fotografia juaj e profilit është e dukshme për publikun në kontekstin e komentit tuaj.

Media
Nëse ngarkoni imazhe në faqen e internetit, duhet të shmangni ngarkimin e imazheve me të dhëna të përfshira të vendndodhjes (EXIF GPS). Vizitorët në faqen e internetit mund të shkarkojnë dhe nxjerrin çdo të dhënë të vendndodhjes nga imazhet në faqen e internetit.

Biskota (Cookies)
Nëse lini një koment në faqen tonë, mund të zgjidhni të ruani emrin, adresën e emailit dhe faqen tuaj te internetit në biskota. Këto janë për lehtësinë tuaj, në mënyrë që të mos keni nevojë të plotësoni përsëri të dhënat tuaja kur të lini një koment tjetër. Këto biskota do të zgjasin për një vit.

Nëse vizitoni faqen tonë të identifikimit, ne do të vendosim një biskotë të përkohshme për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon biskota. Kjo biskotë nuk përmban të dhëna personale dhe hidhet poshtë kur mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur të identifikoheni, ne do të konfigurojmë gjithashtu disa skedarë biskotash për të ruajtur informacionin tuaj të hyrjes dhe zgjedhjet e ekranit tuaj. Biskotat e hyrjes zgjasin dy ditë, dhe skedarët e opsioneve të ekranit zgjasin një vit. Nëse zgjidhni “Më mbaj mend”, identifikimi juaj do të vazhdojë për dy javë. Nëse dilni nga llogaria juaj, skedarët e identifikimit do të hiqen.

Nëse redaktoni ose publikoni një artikull, një biskotë shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj. Kjo biskotë nuk përfshin të dhëna personale dhe thjesht tregon ID-në e postimit të artikullit që sapo keni redaktuar. Skadon pas 1 dite.

Përmbajtje e integruar nga faqet e tjera të internetit
Artikujt në këtë faqe interneti mund të përfshijnë përmbajtje të integruar (p.sh. video, imazhe, artikuj, etj.). Përmbajtja e integruar nga faqet e tjera të internetit sillet në të njëjtën mënyrë sikur vizitori të ketë vizituar vetë faqen tjetër të internetit.

Këto faqe interneti mund të mbledhin të dhëna për ju, të përdorin skedarë biskotash, të vendosin gjurmime shtesë të palëve të treta dhe të monitorojnë ndërveprimin tuaj me atë përmbajtje të integruar, duke përfshirë ndjekjen e ndërveprimit tuaj me përmbajtjen e integruar nëse keni një llogari dhe jeni identifikuar në atë faqe interneti.

Me kë i ndajmë të dhënat tuaja
Nëse kërkoni një rivendosje të fjalëkalimit, adresa juaj IP do të përfshihet në emailin e rivendosur.

Për sa kohë i ruajmë të dhënat tuaja
Nëse lini një koment, komenti dhe të dhënat e tij metadata mbahen për një kohë të pacaktuar. Kjo është që ne të mund të njohim dhe miratojmë çdo koment pasues automatikisht, në vend që t’i mbajmë në një radhë shqyrtimi.

Për përdoruesit që regjistrohen në faqen tonë të internetit (nëse ka), ne ruajmë gjithashtu informacionin personal që ata japin në profilin e tyre të përdoruesit. Të gjithë përdoruesit mund të shohin, modifikojnë ose fshijnë informacionin e tyre personal në çdo kohë (përveç që nuk mund të ndryshojnë emrin e përdoruesit “username”). Administratorët e faqes së internetit, gjithashtu mund ta shohin dhe modifikojnë atë informacion.

Çfarë të drejtash keni mbi të dhënat tuaja
Nëse keni një llogari në këtë faqe interneti, ose keni lënë komente, mund të kërkoni të merrni një skedar të eksportuar të të dhënave personale që mbajmë për ju, duke përfshirë çdo të dhënë që na keni mundësuar. Ju gjithashtu mund të kërkoni që ne të fshijmë çdo të dhënë personale që mbajmë për ju. Kjo nuk përfshin asnjë të dhënë që ne jemi të detyruar të mbajmë për qëllime administrative, ligjore ose sigurie.

Ku dërgohen të dhënat tuaja
Komentet e vizitorëve mund të kontrollohen përmes një shërbimi të automatizuar të zbulimit të komenteve të padëshiruara (anti-spam).

PRIVATËSIA E DYQANIT

Ne mbledhim informacione rreth jush gjatë procesit të arkëtimit në dyqanin tonë.

Çfarë mbledhim dhe ruajmë
Ndërsa vizitoni faqen tonë, ne do të gjurmojmë:

Produktet që keni parë: ne do ta përdorim këtë për t’ju treguar, për shembull, produktet që keni parë së fundmi

Vendndodhja, adresa IP dhe lloji i shfletuesit: ne do ta përdorim këtë për qëllime të tilla si vlerësimi i taksave dhe transporti

Adresa e transportit: ne do t’ju kërkojmë ta vendosni këtë në mënyrë që, për shembull, të vlerësojmë dërgesën përpara se të bëni një porosi dhe t’ju dërgojmë porosinë!
Ne do të përdorim gjithashtu biskota (cookies), për të mbajtur gjurmët e përmbajtjes së shportës ndërsa ju jeni duke shfletuar faqen tonë.

Kur blini nga ne, ne do t’ju kërkojmë të jepni informacione duke përfshirë emrin tuaj, adresën e faturimit, adresën e transportit, adresën e emailit, numrin e telefonit, detajet e kartës së kreditit/pagesës dhe informacione opsionale të llogarisë, si emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin. Ne do ta përdorim këtë informacion për qëllime, të tilla si:

Ju dërgojmë informacione për llogarinë tuaj dhe porosinë

Përgjigjemi ndaj kërkesave tuaja, duke përfshirë rimbursimet dhe ankesat

Përpunimin pagesave dhe parandalimin e mashtrimeve

Krijimin e llogarisë suaj në dyqanin tonë

Të zbatojmë çdo detyrim ligjor që kemi, si për shembull llogaritjen e taksave

Përmirësimin e ofertave dhe dyqanit tonë

Ju dërgojmë mesazhe marketingu, nëse vendosni t’i merrni ato

Nëse krijoni një llogari, ne do të ruajmë emrin, adresën, emailin dhe numrin tuaj të telefonit, të cilët do të përdoren për të plotësuar arkën (kasën) për porositë e ardhshme.

Ne përgjithësisht ruajmë informacionin rreth jush për aq kohë sa kemi nevojë për atë informacion, për qëllimet për të cilat i mbledhim dhe përdorim, si dhe nuk na kërkohet ligjërisht ta vazhdojmë ta mbajmë atë. Për shembull, ne do të ruajmë informacionin e porosisë për 5 vite për qëllime tatimore dhe kontabiliteti. Kjo përfshin emrin tuaj, adresën e emailit dhe adresat e faturimit dhe transportit.

Ne do të ruajmë gjithashtu komentet ose vlerësimet, nëse vendosni t’i lini ato.

Kush në ekipin tonë ka akses
Anëtarët e ekipit tonë kanë akses në informacionin që ju na jepni. Për shembull, Administratorët, ashtu si edhe Menaxherët e Dyqanit mund të kenë akses mbi:

Porositë dhe detajet se si ajo është blerë, kur është blerë dhe ku duhet të dërgohet, dhe

Informacionin e klientit si emri juaj, adresa e emailit dhe informacioni i faturimit dhe transportit.

Anëtarët e ekipit tonë kanë akses në këtë informacion për të ndihmuar në përmbushjen e porosive, për të përpunuar rimbursimet dhe për t’ju mbështetur.

Ajo që ndajmë me të tjerët
Ne ndajmë informacione me palët e treta që na ndihmojnë t’ju ofrojmë porositë tona dhe shërbimet e dyqanit.

Pagesat
Kur pranojmë pagesa përmes PayPal, disa nga të dhënat tuaja do t’i kalojnë PayPal-it, duke përfshirë informacionin e kërkuar për të përpunuar ose mbështetur pagesën, si p.sh. totali i blerjes dhe informacioni i faturimit. E njëjta gjë vlen për çdo mundësi tjetër pagese kur pranojmë pagesa të drejtpërdrejta në mënyrë elektronike përmes ofruesve të autorizuar dhe të verifikuar.