Abonohu

Therçaj INC © /ˈθertʃaɪ/

Qëllimi ynë operacional është të vëmë në dispozicion ekspertizën dhe burimet që kemi në zotërim falë shumë mundësive të mira që na janë paraqitur ndër vite, në formën e rasteve praktike dhe mësimeve të çmuara.

Ju mund të përmirësoni burimet tuaja dhe të rrisni kapacitetet e punës, duke blerë produkte të specializuara që shesim në dyqanin tonë virtual. Jemi të hapur ndaj përshtypjeve dhe propozimeve tuaja, për të përmirësuar shërbimet tona aktuale, si dhe për të zhvilluar produkte të reja.

www.thercaj.al

Njoftime

Aktivitete

Projekte