Postë Elektronike 003 Dërgo e-maile të verifikuara, edhe pa uebsajt.

 389,00 1.002,00

SKU 003 Katalogu Etiketa

Çmimi përfundimtar i listuar për këtë produkt është i vlefshëm për një vit kalendarik nga blerja me sukses, i aplikueshëm si i tërë, duke shfaqur vlerën totale për 12 muaj kalendarik radhazi.

• Ne aktivizojmë dhe mirëmbajmë serverin e postës elektronike > përfshirë konfigurim të llogarisë dhe kutive postare

• Ne menaxhojmë konfigurimet e serverit tuaj > ju menaxhoni secilën nga kutitë tuaja postare në mënyrë të pavarur

• Ju menaxhoni kalendarët, kontaktet dhe postën elektronike për secilën kuti postare > për të gjithë kohëzgjatjen

 

Ne krijojmë një llogari unike për ju, që i bën komunikimet tuaja të sigurta dhe të thjeshta për të gjithë marrësit. Mund të dërgoni mesazhe në kohë reale dhe të menaxhoni të gjitha korrespondencat dhe kontaktet pa mundim nga kudo (në desktop dhe pajisje celulare) për sa kohë që keni një lidhje interneti. Serveri është i para-konfiguruar dhe gati për t’u lidhur me emrin e domain-it tuaj të regjistruar 24-72 orë nga blerja. Blerja përfshin serverin dhe shërbimet e postës elektronike për të gjithë kohëzgjatjen e saj.

Informacion shtesë

Aktivizimi

Kapaciteti

, ,

Kohëzgjatja

Qëllimi

,

Duhet të keni një emër domain të regjistruar për ta përdorur këtë produkt. Domain-i duhet të jetë i enkriptuar me TLS/SSL dhe duhet të drejtohet te serverët tanë SiteGround (nameservers).

Ne mund të regjistrojmë një emër domain për ju dhe ta drejtojmë atë në mënyrë korrekte te serverët. Ju lutemi, na kontaktoni për të kërkuar një regjistrim domain-i dhe për të rënë dakord mbi kushtet përkatëse. Ju, gjithashtu mund të blini vetë një domain të disponueshëm nga shumë ofrues të besuar që mund të gjeni në Google. Vlefshmëria e domain-it tuaj duhet të përputhet me (ose tejkalojë) kohëzgjatjen e llogarisë suaj e-mail.

Kutitë postare që ne konfigurojmë për ju mundësohen nga SiteGround dhe mbeten të koduara me SSL në çdo kohë, duke i bërë të sigurta të gjitha e-mailet tuaja hyrëse dhe dalëse. IMAP, POP3 dhe SMTP kodojnë të gjitha komunikimet tuaja të postës elektronike.

Një menaxher personal llogarie mund t’ju kontaktojë brenda 24-72 orëve nga momenti kur porosia juaj është përfunduar me sukses në dyqanin tonë virtual, në rast se keni nevojë për ndihmë të mëtejshme ose kur ne kemi nevojë për informacion në lidhje me detajet e kutive tuaja postare.

Ne krijojmë një llogari të dedikuar vetëm për ju, duke përfshirë kutitë tuaja postare të pavarura. Ju mund të përdorni secilin panel të postës elektronike nga kudo, për të menaxhuar kredencialet, kontaktet, kalendarët dhe e-mailet. Ju mund të përdorni shërbimet e postës elektronike edhe pa pasur një faqe interneti të instaluar në domain-in tuaj të regjistruar.

Jemi të hapur nga e Hëna në të Diel nga ora 06:13 deri në orën 22:06 dhe për Emergjenca shërbejmë 24/7 në CET ose UTC+01:00 dhe CEST ose UTC+02:00 në Verë.

• Mesazhet dërgohen e merren në kohë reale dhe kalojnë nëpër servera të koduar

Numri i kutive postare që mund të keni varet nga opsioni që përzgjidhni për të blerë këtë produkt.

• Kutitë postare konfigurohen lehtësisht në pajisjen tuaj me çdo aplikacion e-mail

Mund të aksesoni dhe menaxhoni secilën prej kutive postare menjëherë, për sa kohë keni internet.

Gjithçka që ju duhet të bëni është të na dërgoni emrin e secilës kuti postare që dëshironi të krijoni (pjesa përpara @domain.*). Ose mund t’i përfshini emrat e tyre në seksionin e shënimeve në arkë, ose mund t’i përgjigjeni faturës që merrni me e-mail kur blerja juaj përfundon me sukses. Brenda 24-72 orëve ju merrni një fjalëkalim mëmë të sigurt dhe lidhjen URL nga ku mund të hyni në secilin panel të postës elektronike dhe të vendosni një fjalëkalim të ri.

 

Përshkrim Produkti

Shkëmbimi i mesazheve me e-mail (krijuar nga Ray Tomlinson në vitin 1971) është kanali më popullor i komunikimit në botë, kudo ku ka akses në internet. E-maili ofron një mënyrë të lehtë për të shkëmbyer korrespondenca elektronike, që përfshijnë edhe skedarë të bashkëngjitur (p.sh. dokumente, media, arkiva). Njerëzit përdorin domain-et publike të besuara falas (p.sh. Google, Microsoft, Yahoo) për të përmbushur nevojat e tyre themelore për dërgim dhe marrje të e-maileve. Profesionistët dhe organizatat përdorin llogari të verifikuara të postës elektronike, që transmetohen përmes domain-it unik, për të dërguar dhe marrë mesazhe në mënyrë të sigurt. Mbrojtja nga posta e padëshiruar ndihmon në mbajtjen e komunikimeve të rrezikshme larg kutisë suaj postare.

 

E-mailet që dërgoni mund të përfshijnë materiale të bashkëngjitura deri në 50 MB dhe mund të merrni deri në 20 mesazhe në minutë në secilën kuti postare (për arsye sigurie). Kutitë postare me të njëjtin emër domain mund të dërgojnë deri në 800 e-maile në orë, si dhe secili e-mail mund të dërgohet tek një maksimum prej 80 adresash të ndryshme (numri i marrësve që mund të përfshihen në një e-mail).

• Mesazhet mund të planifikohen për dërgim (tek marrësit e tyre) në një datë dhe orë në të ardhmen, që mund t’i caktoni lehtësisht

• Secila kuti postare e veçantë mund të aksesohet, menaxhohet dhe të marrë njoftime në kompjuter, tablet dhe celular (smartphone)

 

Specifikime Produkti

• Ne kryejmë mirëmbajtjen e serverit në prapaskenë

• Të gjitha kutitë postare mundësohen nga SiteGround

• Kutitë postare janë unike > jua krijojmë sipas kërkesës

Shërbimet e-mail dhe çdo kuti postare për llogaritë mund të aksesohen në shfletuesit e internetit (p.sh. Chrome, Edge, Safari) dhe aplikacionet e postës elektronike (p.sh. Outlook, Gmail, Mail). Mund t’i konfiguroni lehtë duke përdorur koordinatat e kutisë postare dhe udhëzimet e konfigurimit që ju dërgojmë. Kapaciteti për çdo kuti postare është maksimumi 512 MB.

 

Deklarata Përmbyllëse

• Çmimi përfundimtar i listuar për këtë produkt është i vlefshëm për një vit kalendarik nga blerja me sukses, i aplikueshëm si i tërë, duke shfaqur vlerën totale për 12 muaj kalendarik radhazi

• Për ta rinovuar këtë produkt për një vit tjetër me të njëjtin çmim që është blerë, si dhe për të vijuar përdorimin pa ndërprerje, ndiqni në kohë udhëzimet e dhëna nga menaxheri i llogarisë

• Ky produkt është i rimbursueshëm deri në 7 ditë pune nga konfirmimi i suksesshëm i blerjes (në varësi të mënyrës së pagesës që përzgjidhet, disa tarifa transaksioni janë të pakthyeshme)

Gjeni informacion mbi Kushtet dhe politikat tona, duke lexuar faqet e dedikuara mbi Privatësinë dhe Kthimet.

Postë Elektronike 003 Dërgo e-maile të verifikuara, edhe pa uebsajt.

 389,00 1.002,00

SKU 003 Katalogu Etiketa